Крем за около очите с мед от манука за всеки тип кожа

Natural Being Manuka honey eye cream for all skin types

Стъпка 3: Грижа за около очите

Подходящ за Всички типове кожа

Освен че са прозорец към душата, очите също могат да покажат и първите признаци на стареене. Използвайки този лек и успокояващ крем с активен мед от манука и ефикасния антиоксидант Токоферол (Витамин Е), Вие можете да забавите появата на бръчки и да подобрите еластичността на кожата в деликатната област около очите.

Указания за употреба

За най-добри резултати:

  • Използвайте сутрин и вечер след тонизиране с Тонизиращ гел и преди нанасяне на дневен или нощен крем
  • Нанесете малко количество от крема върху кожата около очите чрез нежно потупване с движения на пръстите по посока към носа
  • Да не се нанася в непосредствена близост до окото

Съставки

Основни съставки

Активен мед от манука

Този висококачествен мед от новозеландското дърво манука връща жизнеността на кожата като нежно стимулира възстановяването на клетките, хидратира я и задържа нивото на влагата в нея без усещане за омазняване. Известен е още и със своя успокояващ ефект и свойствата си на антиоксидант.

Токоферол (Витамин Е)

Лесно усвоим, този здравословен антиоксидант е спечелил названието си «кожният витамин», тъй като защитава кожата от състаряващото въздействие на свободните радикали. При редовна употреба се постигат чудеса при белези и дехидратация на кожата. Тази съставка е внимателно извлечена от генно немодифицирани соеви зърна.

Цена и поръчка на Крем за около очите


Ако желаете да поръчате Крем за около очите, моля, попълнете полето "Брой".

БройПродукт и опаковкаЦена за брой
Natural Being Крем за около очите с мед от манука за всеки тип кожа, 10 мл 52.00 лв.


Ако желаете да купувате продуктите на Natural Being с 25% отстъпка можете да си регистрирате собствен номер за поръчки. Научете повече »

 

Към всички продукти за красота »