25-30% отстъпка в АкваСорс, без никакви ангажименти!

Мрежата Естествени в АкваСорс обединява хора, които се грижат за своето здраве и здравето на хората около тях с използването на природни суперхрани и добавки, които са възможно най-близки до естествената храна.

Много от хората, които имат желание да ползват продуктите на АкваСорс, избират да се включат към нашата мрежа като си регистрират личен дистрибуторски номер в АкваСорс.

Повечето хора се регистрират за да ползват отстъпките и промоциите за продуктите, които вземат за себе си и семейството си, без ангажименти за разпространение на продуктите или редовно пазаруване.

ВАЖНО: Ако все пак желаете да си вземете продукти без да се регистрирате, можете да поръчате и като клиент - лесно е и отнема само няколко минути!

Продуктите на АкваСорс се разпространяват от независими дистрибутори по метода на мрежовия маркетинг и не се предлагат в магазините и аптеките.

Какво получавате с включването си към АкваСорс?

  • 25-30% отстъпка за всички хранителни добавки на АкваСорс, 25% отстъпка за другите продукти;
  • Достъп до изгодните месечни промоции, валидни само за регистрирани;
  • Специализиран бюлетин само за членовете на мрежата Естествени;
  • Безплатна консултация и информация по въпросите, които ви интересуват;
  • Полезен информационен пакет за продуктите и фирмата АкваСорс;
  • Само за желаещите - безплатно обучение как може продуктите, които пазарувате, да ви излизат безплатни.

Ако сте в България...

Регистрацията е лесна и бърза и става с попълване на формуляр за регистрация и заплащане на еднократна такса от 70 лв., която се изплаща с отстъпката за първите няколко продукта, които си вземете. Бланката може да се попълни на място в офиса на АкваСорс в София или да се изпрати попълнена по пощата.

Заедно с регистрацията можете директно да поръчате и продукти с отстъпка.

Ако желаете да си регистрирате личен номер в АкваСорс,
моля, попълнете формата вдясно или се свържете с мен.

Ако се намирате в София, можем да уговорим среща за оформяне на Вашите документи, както и да Ви донеса избрани от Вас продукти.

Ако сте извън България...

НОВО! Вече можете да направите онлайн регистрация на личен номер в АкваСорс, ако живеете в някоя от следните държави:

Австралия, Австрия, Англо-нормандски острови (Channel Islands), Беларус, Белгия, Великобритания, Германия, Дания, Ирландия, Исландия, Испания, Италия, Кипър, Люксембург, Малта, Нидерландия, Норвегия, Полша, Португалия, Румъния, Сърбия, Унгария, Франция, Чехия, Швейцария или Швеция.

Онлайн регистрация в АкваСорс »

• • • • •

Ако сте извън България и държавата, в която живеете, не е в списъка по-горе, моля, свържете се с мен или попълнете формата вдясно, за да Ви изпратя формуляр и подробни указания за извършване на регистрацията.

За да се регистрирате като дистрибутор, Вие трябва да сте гражданин на държава от Европейския съюз, Русия, Македония, Сърбия, Хърватска или Австралия.

Заявка за формуляри за регистрация на личен номер в АкваСорс

На указания от Вас имейл адрес ще получите подробни указания как да попълните необходимия формуляр и да завършите регистрацията.

Моля, попълнете полетата, отбелязани със звезда (*).
Моля, ползвайте кирилица.

Ако живеете извън България, моля въведете и държава

За въпроси и поръчки

Телефон: 0887 329 573

Имейл:

Skype: emil_aleksov Пишете ми през Скайп

Форма за контакт »