Дневен крем с мед от манука за нормална към суха кожа

Natural Being Manuka honey day cream for normal to dry skin

Стъпка 4: Хидратиране

Подходящ за Нормална към суха кожа

С чудотворния продукт на природата – активния мед от манука, този пълноценен подхранващ крем предпазва Вашата кожа от дехидратация и загрубялост, като същевременно подобрява нейната еластичност и чистота. Изключително ефективната комбинация на растителни масла и Токоферол (Витамин Е) нежно обогатява Вашата кожа и я предпазва от вредното въздействие на свободните радикали, като забавя появата на първите признаци на стареене.

Указания за употреба

За най-добри резултати:

Съставки

Основни съставки

Активен мед от манука

Този висококачествен мед от новозеландското дърво манука връща жизнеността на кожата като нежно стимулира възстановяването на клетките, хидратира я и задържа нивото на влагата в нея без усещане за омазняване. Известен е още и със своя успокояващ ефект и свойствата си на антиоксидант.

Масло от манука

Етеричното масло от манука е нежно извлечено от листата на дървото манука. То има уникални антибактериални, противогъбични и противовъзпалителни свойства, които запазват кожата здрава и подпомагат борбата с микроорганизмите, причиняващи кожни възпаления и петна.

Токоферол (Витамин Е)

Лесно усвоим, този здравословен антиоксидант е спечелил названието си «кожният витамин», тъй като защитава кожата от състаряващото въздействие на свободните радикали. При редовна употреба се постигат чудеса при белези и дехидратация на кожата. Тази съставка е внимателно извлечена от генно немодифицирани соеви зърна.

Цена и поръчка на Дневен крем за суха кожа


Ако желаете да поръчате Дневен крем за суха кожа, моля, попълнете полето "Брой".

БройПродукт и опаковкаЦена за брой
Natural Being Дневен крем с мед от манука за нормална към суха кожа, 50 мл 52.00 лв.


Ако желаете да купувате продуктите на Natural Being с 25% отстъпка можете да си регистрирате собствен номер за поръчки. Научете повече »

 

Към всички продукти за красота »