Допълнителни доходи и собствен мрежов бизнес с АкваСорс (AquaSource)

За всички, които искат по-добро здраве, достатъчни доходи и повече свободно време

Ако искате нещо, което никога не сте имали,
ще трябва да направите нещо, което никога не сте правили...
/Майк Мърдок/

» Правите ли това, което ви харесва?
» Имате ли достатъчно свободно време за себе си и семейството си?
» Искате ли да печелите повече, при това от дома си?
» Искате ли сами да можете да определяте доходите си?

Накратко ще Ви представя една интересна възможност за допълнителни доходи и собствен мрежов бизнес, които ще Ви осигурят повече свободно време за истински важните неща във Вашия живот...


Какво е финансова независимост и как да я постигнем?

Човек постига финансова независимост, когато доходите му от активи (неща, които носят приходи) покриват постоянните му разходи, например за храна, облекло, битови сметки и т.н.

Може ли наемната работа да Ви осигури финансова независимост? Обикновено отговорът е НЕ. Наемният работник по правило получава пари само докато ходи на работа - например ако е шофьор, лекар, учител, дори директор на банка. А какво ще стане, ако спрете да работите? Няма да получавате заплата, т.е. няма да имате доходи! Принципът е: работиш - печелиш, не работиш - не печелиш.

В тази ситуация Вашият живот и животът на семейството Ви зависи от Вашата работа, като всеки ден разменяте времето си за пари, които използвате за да покривате разходите си:

Около 90% от хората разменят времето си за пари
Около 90% от хората разменят времето си за пари

В това няма нищо лошо, но само докато работите. Ако по някаква причина спрете да работите, спирате да получавате и доходи, а разходите си остават...


За разлика от наемните работници, финансово независимите хора не работят за пари - те градят активи, които да работят за тях. Ето как изглежда техният план:

Финансова независимост се постига само ако градим активи
Финансова независимост се постига само ако градим активи

Разбира се много от тези хора започват с наемен труд, пестят всяка стотинка и превръщат парите си в активи - първо по-скромни, а после все по-мащабни. След като веднъж са създали своя актив, те могат да работят по-малко или да спрат да работят, като активът продължава да работи за тях и да им носи доходи.

Много добра илюстрация на разликата между наемната работа и изграждането на активи можете да видите в краткото филмче "Притча за водопровода" - можете да го гледате на английски или руски език!

Обикновено тези, които сами забогатяват, а не са наследили богатството си, забогатяват чрез собствен бизнес. Но създаването на собствен бизнес не е проста работа, защото над 95% от новите бизнеси фалират още през първите 2-3 години...

Какъв бизнес Ви предлага АкваСорс?

Мрежовият маркетинг (Network Marketing), наричан още и Мулти Левъл Маркетинг (МЛМ, маркетинг на много нива, Multi-level Marketing, MLM) е особен вид бизнес, който можете да започнете без риск и без големи начални инвестиции, в удобно за Вас време и без да напускате работата си.

Мрежовият маркетинг е маркетингова стратегия, която е създадена в САЩ преди около 50 години. В мрежовия маркетинг се изгражда мрежа от независими дистрибутори за непосредствена доставка на услуги или стоки от производителя до крайния клиент, заобикаляйки традиционните посредници при продажбите на едро и дребно.

На практика мрежовият маркетинг означава да препоръчваме нещата, които ползваме и харесваме. Тъй като по този начин се реализира реално движение на стоки и услуги (също както и при другите методи на разпространение), компанията, вместо да плаща огромни суми за реклама, се отплаща на своите дистрибутори с процент от оборота, който е реализиран от тяхната мрежа.

Продуктите на АкваСорс се разпространяват от независими дистрибутори именно по метода на мрежовия маркетинг.

Мрежовият бизнес с АкваСорс е на практика споделяне и разпространяване на полезна информация, свързана със здравето и възможностите за постигане на финансова независимост.

Вашата бизнес мрежа, съставена от все повече хора в различни градове и държави, е много ценен актив, защото всеки път, когато тези хора купуват продуктите на АкваСорс, Вие получавате процент от реализираните продажби. Нещо повече - всеки член на Вашата мрежа може да доведе още много други членове, от чийто оборот Вие също печелите!

Какви са предимствата на мрежовия бизнес с АкваСорс?

Ето някои от предимствата на мрежовия бизнес с АкваСорс:

  • Всеки може да се възползва от бизнес възможността, която се предлага от АкваСорс
  • По-добро здраве - ползвате с голяма отстъпка полезни природни продукти
  • Без големи първоначални инвестиции и финансов риск - таксата за регистрация е 99 лева еднократно, срещу които получавате готова система за развиване на Вашия бизнес
  • Неограничени доходи - печелите процент от оборота на цялата Ви мрежа, като няма таван за доходите
  • Професионално обучение - научавате много полезни неща и реално можете да помогнете на много хора да получават допълнителни доходи и/или да си подобрят здравето
  • Без фиксирано работно време - Вие решавате кога и по колко време ще отделяте за развиване на Вашия бизнес
  • Работите в свободното си време - не е необходимо да напускате сегашната си работа
  • Нямате шеф - сами избирате с кого желаете да работите
  • Международен бизнес - получавате правото да развивате бизнеса си в целия Европейски съюз, Русия, Македония, Хърватска, Сърбия, Кипър и Австралия
  • Много нови контакти и приятелства - възможност да работите с хора от целия свят

Какво трябва да правя за да получавам допълнителни доходи от АкваСорс?

Ето и основните стъпки към Вашия успешен бизнес с АкваСорс:

1. Не се променяйте

Повечето хора се занимават с мрежов маркетинг, т.е. препоръчват на своите познати неща, от които са доволни, но за това не им се плаща. Продължавайте да препоръчвате нещата, които харесвате. Например книги, филми, ресторанти, детски лекари, фризьорки и т.н. Ако нещо не Ви харесва - недейте да го препоръчвате, а ако Ви харесва - препоръчвайте го... с една "малка" разлика - от това ще печелите!

2. Ползвайте продукти за собственото си здраве

Опитайте продуктите на АкваСорс и ако Ви харесат - включете се в нашата организация! Така ще имате право на голяма отстъпка и достъп до ежемесечните промоции, а като ползвате редовно продуктите ще се чувствате по-здрави и ще изглеждате по-добре.

3. Препоръчвайте АкваСорс на хората около Вас

Изградете с наша помощ екип от 5-6 човека. Ако не знаете как, ние ще Ви научим и ще Ви помогнем! Това може да не стане веднага, а след седмица, след месец или даже след година - зависи колко скоро имате нужда от допълнителни доходи. Просто разкажете на познатите си за продуктите и възможността за допълнителни доходи от АкваСорс. Много хора се включват, за да ползват продуктите с отстъпка, защото харесват възможността да подобрят имунитета си, да имат повече енергия, да се чувстват и да изглеждат по-добре, да се подмладят или да се избавят от различни здравословни проблеми.

4. Изграждайте мрежа от хора, които правят същото

Помагайте на хората си да включват още хора. Когато някой от Вашата група включва нови хора, всички те стават част от Вашия екип. Така мрежата Ви ще нараства, а Вие ще печелите още повече. Няма значение дали лично сте включили тези хора, или това е сторил някой от хората Ви. Просто споделяйте тази информация с познатите си. Ако им хареса, те ще я споделят и с други хора.

Щом мрежата Ви достигне около 30 души, които ползват продуктите на АкваСорс, ще започнете да печелите по около 600 лева всеки месец. Това са още около 7000 лева годишен доход - може и повече. Ако това Ви стига, почивайте и се радвайте на живота.

Ако искате по-големи доходи, продължете да градите бизнеса и своята мрежа! Останалото зависи от Вас. Когато хората Ви включват още хора, доходът Ви расте. Например, щом 30 души включат още по един приятел, мрежата Ви е вече 60 души. А после 120, 240, 500, 1000...

Това е всичко! Ако идеята Ви харесва и искате да опитате, започнете още днес!

Какво трябва да направя, за да започна?

За да започнете собствен мрежов бизнес с АкваСорс е необходимо да се регистрирате като дистрибутор на компанията, което не Ви обвързва с каквито и да било ангажименти за купуване или разпространяване на продуктите.

Ако идеята за собствен бизнес и пасивни доходи Ви е харесала, но имате въпроси - свържете се с мен, за да ги обсъдим по-подробно!