Имаме ли нужда от хранителни добавки?

Храната, която приемаме ежедневно, трябва да доставя на нашия организъм широка гама от хранителни и градивни вещества, витамини, минерали и микроелементи. Без това „гориво” организмът ни не може да работи правилно, изтощава се и става податлив на вредните влияния на околната среда и болестотворните организми.

За съжаление е все по-трудно с ежедневната храна да си набавяме необходимите хранителни вещества, от които се нуждае нашия организъм - околната среда е замърсена, селскостопанските почви са изтощени и повечето храни, които приемаме, са топлинно преработени.

В резултат на това често се чувстваме по-уморени, губим своята активност, започваме да боледуваме по-често и осъзнаваме необходимостта от по-добро здраве. Понякога се стига дори и до болести, които трудно се повлияват от медикаменти.

Възможно решение на този проблем е да си набавим липсващите хранителни вещества чрез хранителни добавки.

Природните продукти, класифицирани като хранителни добавки, често се оказват ключът към справянето с много състояния, които на практика се дължат на хроничното недохранване на нашите клетки и натрупването на отрови в организма.

Английската компания АкваСорс (AquaSource) предлага широка гама от естествени и здравословни хранителни добавки, които са изцяло натурални и комбинират в себе си положителните свойства на множество природни продукти. Те доставят всички основни необходими хранителни вещества на клетките и помагат на нашия организъм да функционира правилно и пълноценно.

Ако желаете да научите повече - запишете се за бюлетина на Estestveni.com!


Всички често задавани въпроси