Call Safe - защита от излъчванията на мобилния ни телефон

Call Safe mobile phone radiation protective case

ЗДРАВНИТЕ ЕКСПЕРТИ СЪВЕТВАТ ДА НЕ СЕ ПРИСТРАСТЯВАМЕ КЪМ МОБИЛНИТЕ ТЕЛЕФОНИ 

Докладът Interphone

Докладът Interphone представлява изследване на стойност 16,5 милиона британски лири, продължило едно десетилетие, ръководено от Световната здравна организация (СЗО). Целта му беше да проучи има ли връзка между използването на мобилни телефони и риска от развитие на мозъчни тумори.

Кой го е направил? Изследването е проведено в сътрудничество между 13 различни нации и е било финансирано както от правителствата, така и от индустрията.

Какво е открито? Докладът бе критикуван за недостатъци; изследването продължило над 10 години и дори хората най-често използващи мобилни телефони, били сравнително скромни в продължителността на разговорите си, в сравнение с днешните стандарти. Основният извод е, че тези, които използват мобилните си телефони поне 30 минути дневно в продължение на едно десетилетие, биха били изложени на по-голям риск от развитие на рак на мозъка. Тревожен е фактът, че също се подчертава, че в рамките на 20-30 години не може да се види напълно въздействието на мобилните телефони. Някои от другите констатации са все още малко неясни и е необходимо да бъдат извършени допълнителни изследвания, особено по отношение на ефекта от използването на мобилни телефони от деца.

Световно изследване за връзката между мобилните телефони и влошеното здраве

Швеция – учени от Швеция твърдят, че хората, които започват да използват мобилни телефони, ненавършили 20 години, е пет пъти по-вероятно да развият определен вид тумор, тъй като черепът им е по-тънък, а мозъкът им все още се развива.

Австрия – изследвания, проведени от университета в Грац сочат, че 68% от мъжете, които носят мобилни телефони в джоба на панталона си, са с увредени сперматозоиди.

Австралия - професор Курана, доцент по неврохирургия в Австралийския национален университет по медицина, заявява, че "има значителни и непрекъснато увеличаващи се доказателства за връзката между използването на мобилен телефон и някои видове мозъчни тумори".

Великобритания - Департамента по здравеопазване на Великобритания не е обновявал насоките си в продължение на повече от четири години. В тях е записано, че децата е добре да избягват "несъществените" разговори, а възрастните трябва да бъдат "кратки по телефона".

Мобилните телефони излъчват микровълнова радиация, която е налице, когато той е включен, а не само когато говорите. Call Safe блокира тази радиация. Забравете за момент за всички интелигентни функции и приложения на мобилния си телефон. Вместо това опитайте да мислите за него като за мини-микровълнова фурна без предпазни стени. Сега се опитайте да си представите как държите мини-микровълнова печка до главата, сърцето или слабините си. Не бихте го направили, нали? И все пак ние всички го правим... Всеки ден.
Използвайте мобилния си телефон по-безопасно ... използвайте Call Safe.

Препоръчваме ви:

Call Safe предпазва от "близкото и далечно поле" на радиация и намалява с 90% SAR нивата - Specific Absorption Rate е мярка за размера на радиочестотната енергия, която се абсорбира

За да се защитите от вредните емисии, предлагаме следните предпазни мерки:

1. Намаляването на времето, в което използвате мобилния си телефон, ще намали риска за здравето. Наистина лесно.

2. Заменете разговора с СМС, когато е възможно.

3. Изключете или защитете вашия телефон, като го поставите в своя Call Safe, докато го носите със себе си.

4. Изключвайте мобилния си телефон през нощта.

5. Ако трябва да проведете важни разговори, използвайте Call Safe.

6. Забранете на детето си да използва телефона, когато е възможно. Когато това не е възможно, се уверете, че то използва Call Safe.

Цени и поръчка на Калъф Call Safe


Ако желаете да поръчате Калъф Call Safe, моля, попълнете полето "Брой".

БройПродукт и опаковкаЦена за брой
Калъф Call Safe, За стандартен телефон 65.00 лв.
Калъф Call Safe, За по-голям телефон (iPhone и др.) 65.00 лв.


Също така можете да поръчате Калъф Call Safe:
- по телефон: 0887 329 573
- по имейл:
- по Скайп: emil_aleksov Пишете ми през Скайп

30% отстъпка - без никакви ангажименти!

Най-изгодно е да се регистрирате като дистрибутор към компанията АкваСорс.

Така получавате личен дистрибуторски номер, с който можете да купувате продуктите на АкваСорс с 30% отстъпка от клиентските цени по-горе.

Цената на регистрацията е 40 лева еднократно и може да бъде направена и по пощата.

Нямате никакви задължения да купувате, продавате или разпространявате продуктите на АкваСорс, имате само права да пазарувате с отстъпка и да ползвате ежемесечните промоции!

Ако желаете да купувате продуктите на АкваСорс с 30% отстъпка, моля, попълнете формата за регистрация »

• • • • •

Имате въпроси?

Ако имате въпроси относно ползите и приложението на продукта Call Safe - защита от излъчванията на мобилния ни телефон или желаете да го закупите, можете да се свържете с мен.

• • • • •

Към всички продукти за здраве »

 

Call Safe - защита от излъчванията на мобилния ни телефон

Как да си купя?

За въпроси и поръчки

Телефон: 0887 329 573

Имейл:

Skype: emil_aleksov Пишете ми през Скайп

Форма за контакт »

Информация

Продукти за здраве