Остео-Форте с калций и витамин К2 от АкваСорс

За по-здрави кости

AquaSource Osteo-Forte with Algal Calcium & K2

AquaSource Остео-Форте вече е наличен - с нова подобрена формула!

Продуктът Остео-Форте на АкваСорс е за всички, които искат да имат здрави кости. Той е идеална комбинация от биологичен калций, магнезий, витамини, минерали и други необходими хранителни вещества за поддържането на здравето на костите.

Остеопорозата е заболяване, при което се намалява плътността на костите. Към 35-та си година човекът има максимална костна плътност, но след тази възраст плътността започва да намалява. Много хора са застрашени от остеопороза, като заболелите са предимно жени, но заболяването се среща и при мъжете. Във Великобритания вече всяка 1 от 2 жени и всеки 1 от 9 мъже над 50 години са засегнати от заболяването. За съжаление и по-млади хора са засегнати от нея.

Грижете се за костната си система

Костите правят скелета здрав и гъвкав. Костта в никакъв случай не бива да се разглежда като пасивна материя, тъй като тя е тъкан, състояща се от живи клетки и мрежа от кръвоносни съдове и нерви. Костите представляват минерални отлагания около протеинова матрица, като най-често срещаният минерал в тях е калция, който придава твърдостта на структурата им.

Здравите кости ни осигуряват пълноценен живот и затова изключително важно е с храната да си набавяме всички хранителни вещества, необходими за здравината им.

В днешният забързан свят понякога е трудно да си набавим всички минерали и витамини само от храната. Затова приемането на хранителни добавки е подходящ начин да си осигурим важните за костите хранителни вещества. От ден на ден асортимента на добавки става все по-голям, което прави избора все по-труден. Обикновено истината е в подробностите - обърнете внимание на количествата и формата на използваните витамини и минерали, тъй като от това зависи степента на усвояването им.

Най-разпространената калциева добавка е калциевият карбонат (тебешир), който се усвоява лошо (на етикетите е написано само калций, без да се уточнява от какво). Освен това излишните количества калциев карбонат могат да бъдат неправилно натрупани в други части на организма, например в ставите, където могат да причинят калциране. Магнезият е също често срещан като карбонат, оксид, хлорид или сулфат - всички тези форми се усвояват в много малка степен от организма.

Новият Остео-Форте от АкваСорс

Остео-Форте на АкваСорс е продукт, който осигурява важните за костите и ставите хранителни вещества, съчетани в една формула за максимално усвояване.

Остео-Форте е с нова формула, за да подпомага още повече здравето на костите. Той съдържа изобилие от онези мощни натурални хранителни вещества и ко-фактори, които подпомагат и са насочени именно към тези здравословни проблеми. Витамин D в AquaSource Остео-Форте е внимателно добит от органични гъби.

Съставките в AquaSource Остео-Форте работят в синергия, за да осигурят максимално подхранване на костите и ставите. Продуктът съдържа над 90% органични съставки.

AquaSource Остео-Форте съдържа добре изследвана гама от хранителни вещества, които поддържат здравето на костите. Формулата на този продукт е създадена така, че да оптимизира ефективното му усвояване, увеличавайки до максимум неговия потенциал.

Състав на АкваСорс Остео-Форте

  • Магнезий (от органични морски водорасли) - допринася за нормалната мускулна функция, поддържането на нормални кости и до намаляване на умората и изтощението.
  • Калций (от органични водорасли, богати на калций) – допринася за нормалната мускулна функция и поддържането на нормални кости.
  • Витамин D2 - допринася за нормалното усвояване и използване на калция и фосфора, за поддържане на нормални кости и мускулна функция. Сега внимателно добит от органични гъби.
  • Витамин К2 – AquaSource Остео-Форте сега съдържа и новата K2Vital® Delta форма на витамин К2 - до 20% по-усвоим. Този уникален процес на двойно микрокапсулиране предлага възможно най-добрата защита от тръпчивостта и остротата на някои минерали.
  • Хранителни ко-фактори – други хранителни вещества в продукта са йонни минерали, цинк, бор и ензимите протеаза, липаза и амилаза.

Основни предимства, осигурени по естествен път чрез нашите съставки

  • Отличен баланс на естествени хранителни вещества, които подпомагат доброто здраве на костите.
  • Съчетание, осигуряващо максимално усвояване на хранителните вещества.
  • Включва витамин К2, за да подпомогне отлагането на калций в ставите.
  • Съдържа калций и витамин D, които поддържат костите и ставите здрави.
  • Магнезият подпомага за намаляване на умората.

Можете да прочетете повече за ползите от Остео-Форте в бюлетина за месец март.

Съдържание на две капсули АкваСорс Остео Форте

 

Магнезий (органични морски водорасли) (Ulva sp.)
200 mg (53% ПДД)
Калций (богати на калций органични водорасли)
200 mg (25% ПДД)
Афанизоменон флос акве (водорасли от езерото Кламат)
20 mg
Цинк (цитрат)
10 mg (100% ПДД)
Йонни минерали (естествено добити от голямото солено езеро, Юта, САЩ)
24 mg
Бор (натриев борат)
1 mg
Витамин K2 Vital® Delta
40 mcg (53% ПДД)
Протеаза (10 000 UT/g)
10 mg
Амилаза (50 000 KBU/g)
6 mg
Липаза (10 000 U/g)
6 mg
Витамин Д2 (от органични гъби на прах) - 250 IU
6.5 mcg (125% ПДД) 

 

Капсула: Растителна целулоза.

Повече от 90% от съставките са органично произведени.

Не съдържа: глутен, зърнени храни, жито, лактоза. Без добавена захар, консерванти, изкуствени оцветители и мая.

Употреба

Вземат се по 2 капсули дневно по време на хранене.

Цена и поръчка на Остео-Форте


Продукт и опаковкаЦена за брой
Остео-Форте, 60 вег. капсули 100.00 лв.

Поръчайте от онлайн магазина


Също така можете да поръчате Остео-Форте:
- по телефон: 0887 329 573
- по имейл:
- по Скайп: emil_aleksov Пишете ми през Скайп

25-30% отстъпка - без никакви ангажименти!

Най-изгодно е да се регистрирате като дистрибутор към компанията АкваСорс.

Така получавате личен дистрибуторски номер, с който можете да купувате продуктите на АкваСорс с 25-30% отстъпка от клиентските цени по-горе.

Цената на регистрацията е 99 лева еднократно и може да бъде направена и по пощата.

Нямате никакви задължения да купувате, продавате или разпространявате продуктите на АкваСорс, имате само права да пазарувате с отстъпка и да ползвате ежемесечните промоции!

Ако желаете да купувате продуктите на АкваСорс с 25-30% отстъпка, моля, попълнете формата за регистрация »

• • • • •

Имате въпроси?

Ако имате въпроси относно ползите и приложението на продукта Остео-Форте с калций и витамин К2 от АкваСорс или желаете да го закупите, можете да се свържете с мен.

• • • • •

Към всички продукти за здраве »

 

Остео-Форте с калций и витамин К2 от АкваСорс
Продуктът НЕ съдържа ГМО!

Как да си купя?

За въпроси и поръчки

Телефон: 0887 329 573

Имейл:

Skype: emil_aleksov Пишете ми през Скайп

Форма за контакт »

Информация

Препоръчвам Ви още

Продукти за здраве