Отзиви от продуктите на АкваСорс

Още от малък боледувах доста и заради това почти пропуснах детската градина. Дори на корицата на здравния ми картон бяха написали "Често боледуващ". С годините нещата не се подобряваха, изкарах няколко сериозни заболявания и продължавах да имам доста хронични оплаквания.

През 1998 г. започнах да се занимавам с йога и спрях да ям месо по здравословни (и други) причини, което до някъде подобри състоянието ми. Но тогава се изправих пред проблема с "дискриминацията" срещу вегетарианците - в голям и забързан град като София е много трудно ежедневно да се намира здравословна и пълноценна храна, която да е източник на качествени хранителни вещества.

Постепенно осъзнах, че трябва сам да намеря начин да подобря здравето си и започнах по-сериозно да се интересувам от всичко, свързано със здравословното и пълноценно хранене. Експериментирах с доста неща, включително и с гладуване, плодово-чаен разтоварителен режим и разделно хранене.

През 2005 г. мой добър приятел ми спомена за продуктите на АкваСорс и отличните резултати, които той е постигнал при подобряването на здравето си. Бях заинтригуван и реших да опитам. Отначало приемах продуктите доста несериозно и нередовно, но въпреки това след известно време резултатите не закъсняха. Хроничните оплаквания изчезнаха, имам повече енергия и вече се срещам много по-рядко с настинките и грипа, а когато все пак ме хванат ги изкарвам много по-леко и обикновено съм във форма само след 2-3 дни.

След като лично се бях убедил в благотворното им действие, започнахме да даваме и на децата ни суперхраните Водорасли АФА, Зелена енергия, #CA# и Комплекс Мастни Киселини и с радост мога да споделя, че здравето им е на много добро ниво.

Вече няколко години аз и моето семейство редовно приемаме суперхраните и хранителните добавки на АкваСорс и ги препоръчвам на всички Вас! Те са природен и здравословен начин да се грижите Вашият организъм да получава всички важни и необходими хранителни вещества, което е и основна предпоставка да бъдете по-здрави!

Опитайте и вярвам, че няма да съжалявате!

Ако желаете да Ви осведомявам за нови и интересни теми, свързани със здравословния начин на живот, можете да се запишете за бюлетина на Estestveni.com.

Ако имате въпроси относно ползите, приложенията и снабдяването с продуктите на АкваСорс, не се колебайте да се свържете с мен - ще се радвам да Ви помогна!

Желая Ви да бъдете винаги много здрави и щастливи!
Емил Алексов

Име:
Емил Алексов

Професия:
Компютърен инженер

Имейл:

Телефон:
(+359) 887 329 573